Ana Sayfa: Haberler > Fuar Bilgisi > İnanın: DNE fiber optik lazer boru kesme makinesi işte burada sizinle < Listeye Geri Dön

İnanın: DNE fiber optik lazer boru kesme makinesi işte burada sizinle

Çıkış tarihi:2020-06-29 Araştır:25defa Sorumlu Editör:DNE

Boru destek cihazı ve ayna vb.kontrolünü gerçekleştirmek için en son kendi geliştirdiği veri yolu tipi CNC lazer boru kesme sistemine sahiptir. Yuvarlak boru, kare boru, U-şekilli oluk, I-kiriş, özel şekilli boru ve karbon çeliği, paslanmaz çelik, alüminyum alaşımı ve diğer malzemeler vb. plakaların ve tüplerin kesme, açma ve kontur kesme gereksinimlerini karşılayabilir. Yüksek otomasyon, yüksek verimlilik ve yüksek maliyet performansına sahip özel bir boru kesme ekipmanıdır.

 

Otomatik besleme sistemi

Bir seferde 4 ton hammadde besleyebilir ve otomatik besleme sistemi tüpleri kesme programına göre otomatik olarak aktarabilir. Tüm beslenme sürecine elle müdahale gerekmez.

 

Otomatik boşaltım sistemi

Manuel boşaltma olmadan boşaltma makinesi ve kuyruk otomatik işleme fonksiyonu ile donatılmıştır; kesme kenetleme fonksiyonu, kesme doğruluğunu sağlamak için yerçekimi nedeniyle boruların bükülmesini ve sallanmasını önleyebilir.

 

Otomatik merkezleme aynası sistemi

Her türlü tüpü sabit bir şekilde kelepçeleyebilir, sıkıştırma kuvvetini otomatik olarak ayarlayabilir ve kaplama malzemesi çizilmez ve bu da hammaddeleri en iyi koruma şeklidir.

 

Kaldırma bölme sistemi

Hümanist tasarım konseptini yansıtan ekipman güvenliğini geliştirirken herhangi bir zamanda ekipmanın çalışma durumunu gözlemleyebilir.

 

Boru kesme

Kare boru

 

Yuvarlak boru

 

Eliptik boru

 

Ark açısı kalın boru

 

Özel şekilli boru