Ana Sayfa: Haberler > Şirket Haberleri > DNE otomatik besleme ve boşaltım sisteminin kısa tanıtımı < Listeye Geri Dön

DNE otomatik besleme ve boşaltım sisteminin kısa tanıtımı

Çıkış tarihi:2020-05-25 Araştır:41defa Sorumlu Editör:DNE

Optik fiber lazer kesim makinesi her gün çok miktarda sac işleyebilir. Üretim verimliliğini artırmak için malzemeleri her zaman hazır bulundurmak son derece önemlidir. Yeterli operatörler bunu başarabilse de, insan kaynaklarının yüksek maliyeti veya özel koşullar (2019-nCoV salgını gibi) nedeniyle kullanılabilirliğin başarısız olması, işletme sahiplerini şaşırtan problemlerdir.

 

DNE otomatik besleme ve boşaltım sistemi bu soruna mükemmel bir çözümdür.

 

DNE otomatik besleme ve boşaltım sistemi

 

Şarj

Malzeme depolama kulesi, çok katmanlı malzemeleri uzun süre kullanım için bir kez yükleyerek forklift ve insan gücünün sık kullanılmasını önler. Bir kişi birkaç makineyi kolayca çalıştırabilir.

 

 

Besleme

Malzeme taşıyıcı tarafından kaldırıcının hemen altına kadar hareket ettirilir ve malzeme kaldırıcının vakum aynaları tarafından kaldırılır (malzemenin altında çatal tırnakları ile). Daha sonra lazer kesme makinesinin çalışma platformuna taşınır. Sabit vakumlu aynalar ve çatal uçları çift koruma sağlar.

 

 

Boşaltım

Lazer kesme makinesi kesme işlemini tamamladıktan ve iki platform otomatik değişimleri bitirdikten sonra, kaldırıcı atık malzemeyi yakalar ve otomatik boşaltım işlemini tamamlamak için taşıyıcıya taşır.

Komple besleme ve boşaltım işlemi manuel işlem olmadan sistem tarafından otomatik olarak kontrol edilir.

 

 

Otomatik besleme ve boşaltım sisteminin avantajları aşağıdaki gibidir; 1) bir kişi tarafından birden fazla makine çalıştırılabilir; 2) İşletmeler için büyük işçilik maliyetlerinden tasarruf sağlar; 3) daha yüksek verimlilik ve verim getirisi; 4) Pazar ortamındaki değişikliklerle başa çıkma yeteneğini geliştirmek.

 

Otomatik besleme ve boşaltım sistemine sahip DNE lazer kesme makinesi müşteriler için metal işleyen işletmeleri için güçlü pazar rekabet gücü getirecek ve şiddetli rekabette öncü olabilecek yüksek üretim, yüksek kalite, düşük maliyet, otomasyon, istihbarat ve yoğunlaştırma gibi aşağıdaki özellikleri gerçekleştirecektir.