Ana Sayfa: Haberler > Fuar Bilgisi > 23. Qingdao Uluslararası Takım Tezgahları Fuarı yakında başlayacak < Listeye Geri Dön

23. Qingdao Uluslararası Takım Tezgahları Fuarı yakında başlayacak

Çıkış tarihi:2020-07-16 Araştır:20defa Sorumlu Editör:DNE

 

23. Qingdao Uluslararası Takım Tezgahı Fuarı, 18-22 Temmuz tarihleri arasında Qingdao Uluslararası Fuar Merkezinde (Jimo) düzenlenecek Bystronic Laser, sıcak satış ürünlerini D-SOAR PLUS serisi ultra yüksek güçlü lazer kesim makinesi, D -WIN serisi yüksek güçlü lazer kesme makinesi ve D-FAST serisi profesyonel lazer tüp kesme makinesi fuarda göründü, sektördeki müşterileri ve meslektaşları gelip ziyaret edin.

 

 

 

Stand numarası: A86

 

Sergi tanıtımı:

 

D-SOAR PLUS serisi ultra yüksek güçlü lazer kesim makinesi

 

 

 

Avrupa Proses Standardı Makinesi

 

D-SOAR PLUS serisi ultra yüksek lazer kesme makinesi takım tezgahı, Avrupa takım tezgahı proses standartlarına tam olarak uygun olarak üretilen İsviçre Bystronic teknik kılavuz tasarımından türetilmiştir ve ekipmanın kararlılığını, kesme kalitesini ve kesme hızını daha da iyileştirmek için İsviçre Bystronic genel merkezinin profesyonel teknik ekibi tarafından kişisel olarak hata ayıklaması yapılmıştır .

 

Özel özelleştirilmiş işletim sistemi

 

Özel olarak geliştirilmiş üst düzey akıllı veri yolu sistemi, kararlılık ve güvenilirlik, kolay dağıtım, kolay hata ayıklama, zengin işlevler ve mükemmel performans özelliklerine sahiptir; modüler, kişiselleştirilmiş, otomatikleştirilmiş ve bilgi çözümlerini destekler ve sağlar.

 

Elektrik kadar hızlı yüksek hızlı ışın

 

Alüminyum kiriş köprüsü, havacılık alüminyum dökümden yapılmıştır.Yüksek sıcaklıkta tavlama işleminden sonra yüksek mukavemete ve hafifliğe sahiptir; çift dijital motor sürücüsü, ön kılavuz ray tasarımı, bir adım daha hızlı ivmeyi daha da artırır.

 

 

 

D-WIN serisi yüksek güçlü lazer kesim makinesi

 

 

 

D-WIN serisi yüksek güçlü fiber lazer kesme makinesi, çeşitli ince metal plakaları ve orta kalın plakaları kesmede mükemmel performansa sahiptir ve süper yüksek maliyet performansı ile esnek metal kesme çözümleri sunar.

 

 

 

D-FAST serisi profesyonel lazer boru kesme makinası

 

D-FAST lazer boru kesme makinesi, profil ve boru kesme pazarındaki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır.Boru destek cihazlarının ve aynaların kontrolünü gerçekleştirmek için en son kendi geliştirdiği otobüs tipi CNC lazer boru kesme sistemini benimser. Bu makine karbon çeliği, paslanmaz çelik, alüminyum alaşımı ve yuvarlak borular, kare borular, dikdörtgen borular, oval borular ve diğer profiller gibi diğer malzemelerin kesilmesi, açılması ve kontur kesimini karşılayabilir.Spor ekipmanları, petrokimya, tarım makineleri, mobilya ve inşaatta kullanılabilir. , İnşaat makineleri, gıda, hırdavat dekorasyonu, lambalar, reklam, spor malzemeleri ve diğer sektörler, yüksek derecede otomasyon, yüksek verimlilik ve yüksek maliyet performansı ile özel bir boru kesme ekipmanıdır.